Van droom

Stadsatelier aan de Kaasmarkt heeft in 2019 een pamflet geschreven. Een pleidooi om én een monumentaal gebouw te behouden voor het publiek, én een uniek maatschappelijk-creatief concept te realiseren - in het hart van de stad. Inmiddels hebben we dit idee goed doordacht uitgewerkt in een BIDBOOK. Lees het hier:

Klik voor meer weergaveopties ».

Naar werkelijkheid

Met het BIDBOOK heeft de Stichting Stadsatelier aan de Kaasmarkt ervoor gezorgd dat ons concept breed is omhelsd door de Leidse gemeenteraad.

We zijn inmiddels in een tweede ronde beland. Nu veel meer sámen met de gemeente Leiden, om tot een goede aanbesteding te komen.

We zijn intussen ook in gesprek met de beleidsmedewerkers van cultuur (van de gemeente). Vanuit die ontmoeting hebben wij een zogeheten Position Paper opgesteld. Lees het hier:

Klik voor meer weergaveopties ».

Wij streven naar een gebouw voor makers van kunst en cultuur. Maar waar ook iedereen welkom is om dat proces mee te maken. Doe mee en ondersteun het Stadsatelier net als onze vrienden.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie over hoe Stadsatelier aan de Kaasmarkt omgaat met persoonsgegevens leest u hier.